Stardew Valley: Οριστικοποιήθηκε η κυκλοφορία του στο PS Vita

Ο Eric Barone, ο developer του αγαπημένου Farming Simulation/RPG και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την επωνυμία ConcernedApe, είχε διαβεβαιώσει λίγες μέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2017, ότι το Stardew Valley θα κυκλοφορούσε το 2018 για το PS Vita. Μέσα από το λογαριασμό της εταιρείας του στο Twitter, αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού μαθαίνουμε πλέον και την ακριβή ημερομηνία. Δεν απέχει και πολύ!

[Πρώτη δημοσίευση – 15 Μαΐου 2018] Το Stardew Valley θα είναι λοιπόν διαθέσιμο από τις 22 Μαΐου για το παραμελημένο φορητό της Sony. Μιλάμε πάντα για μία cross-buy αγορά, καθώς αν το τσιμπήσετε ή το αγοράσατε ήδη για το PlayStation 4, θα το έχετε αυτομάτως και για το PS Vita.

Το Stardew Valley πωλείται σε ψηφιακή μορφή από το PlayStation Store. Η αρχική τιμή του είναι 14,99 ευρώ, αλλά θα σας κοστίσει 8,99 ευρώ, αν επιλέξετε να το αγοράσετε έως και τις 24 Μαΐου. Αν είστε συνδρομητής στο PlayStation Plus, θα έχετε επιπλέον 10% έκπτωση.

[Ενημέρωση – 20 Μαΐου 2018] Με καθυστέρηση δύο ημερών θα κυκλοφορήσει το Stardew Valley για το PS Vita στην Ευρώπη, επειδή η έκδοση του παιχνιδιού για το PlayStation 4 θα πωλείται με έκπτωση έως και τις 23 Μαΐου στο αντίστοιχο PlayStation Store. Θα κάνουμε λοιπόν υπομονή έως τις 24 Μαΐου, για να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε στη φάρμα μας και στο φορητό της Sony.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.