Σας παρουσίασα στα τέλη του 2017 το Antigraviator, το οποίο έρχεται με φόρα επιδιώκοντας να προσπεράσει τους ανταγωνιστές του. Η Cybernetic Walrus θέλει, λίγες μόνο μέρες πριν από τη διάθεσή του για PC, να μας γνωρίσει καλύτερα το «παιδί» της και να αποδείξει ότι αυτό είναι το ταχύτερο videogame στο είδος του. Η βελγική εταιρεία μας δίνει ένα νέο τρέιλερ, το οποίο μπορούμε να απολαύσουμε και σε ανάλυση 4Κ, αλλά θα κάτσουμε και στη θέση του πιλότου των Gravs, των υπερσύγχρονων σκαφών του παιχνιδιού, χάρη σε ένα demo, το οποίο θα κατεβάσετε από το indieDB ή το Gamejolt.

Το demo μας μυεί στα βασικά στοιχεία του gameplay με τα tutorials του. Βρίσκουμε επίσης το quick race mode με ανοιχτές τρεις διαφορετικές διαδρομές. Σε αυτές αγωνιζόμαστε με αντιπάλους μόνο το χρονόμετρο, σκάφη που ελέγχει η CPU ή τρεις φίλους σε local multiplayer mode με split-screen. Τα Campaign και Online Multiplayer modes είναι κλειδωμένα, αλλά θα μας περιμένουν στην πλήρη έκδοση του Antigraviator. Όπως θα διαπιστώσετε αμέσως-αμέσως, το Grav (Thunderbolt Class) είναι λευκό και δεν έχει πάνω του κανένα διακριτικό. Η εμφάνιση και οι επιδόσεις του σκάφους αλλάζουν μέσα από την επιλογή Hangar.

Το Antigraviator θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου του 2018 στο Steam, ενώ το Futuristic Racing game πρόκειται να βγει σύντομα για το PlayStation 4 και το Xbox One. Το πότε θα συμβεί αυτό, θα το μάθουμε προσεχώς! Publisher του παιχνιδιού είναι η Iceberg Interactive.

Advertisements