[Πρώτη δημοσίευση – 15 Μαΐου 2018] Ο Eric Barone, ο developer του αγαπημένου Farming Simulation/RPG και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την επωνυμία ConcernedApe, είχε διαβεβαιώσει λίγες μέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2017, ότι το Stardew Valley θα κυκλοφορούσε για το PS Vita μέσα στο 2018. Μέσα από το λογαριασμό της εταιρείας του στο Twitter, αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού μαθαίνουμε πλέον και την ακριβή ημερομηνία. Δεν απέχει και πολύ!

Το Stardew Valley θα είναι λοιπόν διαθέσιμο για το παραμελημένο μηχάνημα της Sony στις 22 Μαΐου. Μιλάμε πάντα για μία cross-buy αγορά, καθώς αν το τσιμπήσετε ή το έχετε ήδη αγοράσει για το PlayStation 4, θα το έχετε αυτομάτως στην κατοχή σας και για το PS Vita.

Το Stardew Valley πωλείται σε ψηφιακή μορφή από το PlayStation Store. Η αρχική τιμή του είναι 14,99 ευρώ, αλλά θα σας κοστίσει 8,99 ευρώ, αν επιλέξετε να το αγοράσετε έως και τις 24 Μαΐου. Αν είστε συνδρομητής στο PlayStation Plus θα έχετε επιπλέον έκπτωση 10%.

[Ενημέρωση – 20 Μαΐου 2018] Με καθυστέρηση δύο ημερών θα κυκλοφορήσει το Stardew Valley για το PS Vita στην Ευρώπη, επειδή η έκδοση του παιχνιδιού για το PlayStation 4 θα πωλείται με έκπτωση έως και τις 23 Μαΐου στο αντίστοιχο PlayStation Store. Θα κάνουμε λοιπόν υπομονή έως τις 24 Μαΐου, για να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε στη φάρμα μας και στο φορητό της Sony.

Advertisements