Cook, Serve, Delicious: Re-Mustard! – Το πρώτο μέλος της σειράς μαγειρεύεται από την αρχή!

Οι φίλοι της σειράς Cook, Serve, Delicious έχουν επιφυλάξει έως τώρα χλιαρή υποδοχή στο Cook Serve Forever. Οι νέοι μηχανισμοί στο gameplay για την παρασκευή των φαγητών κρίνονται μάλλον… άνοστοι. Το παιχνίδι σερβιρίστηκε έτσι κι αλλιώς στις 15 Μαΐου σε Early Access στο Steam ως κάτι το διαφορετικό από τα games της βασικής σειράς. Η αμερικανική developer και publisher Vertigo Gaming δε θα αργήσει όμως και πολύ, να επιστρέψει σε γνωστές γεύσεις με το Cook, Serve, Delicious: Re-Mustard!.

Ναι, το θαυμαστικό αποτελεί μέρος του τίτλου και στη θέση του «Re-Mustard» θα βλέπαμε σε άλλη περίπτωση τη λέξη «Remaster»! Πρόκειται για ξαναζεσταμένο φαγητό; Σύμφωνα με τη Vertigo Gaming όχι, καθώς το Cook, Serve, Delicious: Re-Mustard! είναι μία ολόφρεσκια δημιουργία, που θα περιλαμβάνει όμως όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία αγαπήθηκαν στο παιχνίδι του 2013. Θα έχουμε νέα χαρακτηριστικά και modes, επανασχεδιασμένα γραφικά, 60 fps και ακόμη περισσότερη μουσική από τον συνθέτη Jonathan Geer.

Cook, Serve, Delicious Re-Mustard!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το δελτίο τύπου από τη dev θα συναντήσουμε:

-Μια ολοκαίνουρια campaign με νέα emails, ακόμη περισσότερες υπο-αποστολές και προσθήκες στην ιστορία, που θα συνδέουν τα γεγονότα του Cook, Serve, Delicious: Re-Mustard! με τις εξελίξεις στα Cook, Serve, Delicious! 2!! and Cook, Serve, Delicious! 3?!.

-Το λεγόμενο Typing Mode, το οποίο θα οξύνει τις ικανότητές μας στην πληκτρολόγηση, καθώς θα πασχίζουμε, να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας στο IPM (Ingredients Per Minute). Θα προσπαθούμε δηλαδή, να πατήσουμε με ακρίβεια και όσο πιο γρήγορα γίνεται τα πλήκτρα, που αντιστοιχούν στα υλικά, τα οποία θα εμφανίζονται στην οθόνη.

-Τα 30 πιάτα του αρχικού παιχνιδιού επιστρέφουν με νέες συνταγές και υλικά. Προστίθενται 10 καινούρια φαγητά.

Cook, Serve, Delicious Re-Mustard!

-Επίπεδα δυσκολίας για όλα τα γούστα. Θα ξεκινούν από το Chill και θα φτάνουν στο Extreme.

-Η campaign για δύο άτομα σε local co-op παραμένει και θα παρουσιαστεί με ανανεωμένο split-screen mode. Ο ένας παίκτης παίρνει στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ρόλο του σεφ και ο δεύτερος είναι υπεύθυνος για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Το Cook, Serve, Delicious: Re-Mustard! αναμένεται, να κυκλοφορήσει το 2024 για PC και τις κονσόλες.

Cook, Serve, Delicious on consoles

Το φθινόπωρο του 2023 τώρα και 10 χρόνια ύστερα από την κυκλοφορία του για PC και τα κινητά με λειτουργικά συστήματα Android και iOS, το πρωτότυπο Cook, Serve, Delicious! θα μεταφερθεί στα Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S, ολοκληρώνοντας έτσι την αρχική τριάδα της σειράς και στις κονσόλες.

Vertigo Gaming (Linktree) |
Cook, Serve, Delicious: Re-Mustard! (Steam)

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.