Ημερομηνία κυκλοφορίας για το An English Haunting

Το νέο Point and Click Adventure με τα πιξελάτα γραφικά από το ισπανικό στούντιο Postmodern Adventures θα στοιχειώσει από τις 15 Μαΐου το Steam και τα PC μας. Οι δημιουργοί του πολύ καλού Nightmare Frames θα μας ταξιδέψουν αυτή τη φορά στο βροχερό Λονδίνο και το έτος 1907. Η dev αναφέρει, ότι το επερχόμενο παιχνίδι της είναι εμπνευσμένο από τις ιστορίες τρόμου σπουδαίων συγγραφέων των αρχών του 20ου αιώνα, όπως οι M.R. James, Algernon Blackwood και Arthur Machen.

Ο καθηγητής Patrick Moore, ο οποίος διδάσκει σε φοιτητές Ιατρικής, πηγαίνει κόντρα στα ήθη της εποχής του και πιστεύει στα φαντάσματα. Πραγματοποιεί μάλιστα μαζί με τον επίσης καθηγητή Ward πειράματα σε χώρο, που τους έχει παραχωρηθεί από το Πανεπιστήμιο. Το συμβούλιο του ιδρύματος χρηματοδοτεί τις έρευνές τους πάνω στο μεταφυσικό.

An English Haunting

Τα πράγματα αλλάζουν, όταν ο Ward εξαφανίζεται, κλέβοντας ένα μεγάλο ποσό, το οποίο προοριζόταν για το ερευνητικό πρόγραμμα των δυο τους. Το συμβούλιο δίνει στον Moore διορία 72 ωρών, για να παρουσιάσει ατράνταχτες αποδείξεις για την ύπαρξη φαντασμάτων. Αν δεν τα καταφέρει, θα αναγκαστεί, να εγκαταλείψει το εργαστήριο και η χρηματοδότηση θα διακοπεί.

Σύμφωνα με την περιγραφή, η αναζήτηση του Ward και των αποδείξεων θα οδηγήσει τον πρωταγωνιστή μας στην πιο στοιχειωμένη έπαυλη της Αγγλίας. Ο Moore θα κατασκευάσει με τη βοήθεια ενός ψευτο-μέντιουμ μία συσκευή, που θα τον βοηθήσει, να έρθει σε επαφή με την άλλη πλευρά.

An English

 Θα εξερευνήσουμε με τον Patrick Moore πάνω από 60 τοποθεσίες. Θα συναντήσουμε και θα αλληλεπιδράσουμε με περισσότερους από 70 χαρακτήρες. Ο συγγραφέας Arthur Conan Doyle, ο μάγος Harry Houdini, η πνευματίστρια Florence Cook και ο φυσικός William Crookes θα βρίσκονται ανάμεσά τους. Ο «πατέρας» του Sherlock Holmes θα περάσει κάποια στιγμή στον έλεγχό μας, για να λύσουμε μαζί του ένα από τα μυστήρια του παιχνιδιού.

Όσον αφορά τώρα στους γρίφους, το στούντιο επιμένει παραδοσιακά, δηλαδή συλλογή αντικειμένων, inventory, διάλογοι πλούσιοι σε στοιχεία για την επίλυσή τους.

Κλείνοντας, το demo του An English Haunting είναι διαθέσιμο στο Steam, για να σας συστήσει τον Patrick Moore, να ενημερωθείτε για την απόφαση του συμβουλίου και να ξεκινήσετε την προσπάθεια εντοπισμού του εξαφανισμένου καθηγητή.

Postmodern Adventures | Steam

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.