Elrentaros Wanderings – Το νέο Action-RPG του δημιουργού των Rune Factory καταφθάνει στη Δύση

Το Action-RPG από το στούντιο HAKAMA κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 στην Ιαπωνία ως Rear Sekai. Επικεφαλής του στούντιο είναι ο Yoshifumi Hashimoto, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τη RPG/ Social Sim σειρά Rune Factory. Οι Minako Iwasaki (Rune Factory, Ys) και Shie Nanahara (Pokemon και One Piece card games) ανέλαβαν τον σχεδιασμό χαρακτήρων. Ο Toshiyuki Sakuraba συνέθεσε τη μουσική.

Η Ευρώπη και η Βόρεια Αμερική θα υποδεχθούν το παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή στις 16 Αυγούστου για το Nintendo Switch και τις 22 του ίδιου μήνα για τα Windows. Ο τίτλος του αλλάζει σε Elrentaros Wanderings για τη Δύση! Η Red Art Games προπωλεί εντωμεταξύ τρεις φυσικές εκδόσεις για το μηχάνημα της ninty, οι οποίες και θα αποσταλούν στους αγοραστές από τις 11 Οκτωβρίου και ύστερα.

Η Standard Edition κοστίζει 49,99 ευρώ και περιλαμβάνει το παιχνίδι στο τυπικό πλαστικό κουτί, ένα μπρελόκ, αυτοκόλλητα και όλα αυτά φιλοξενούνται σε μία όμορφη θήκη. Το συγκεκριμένο προϊόν θα το προμηθευτείτε και από φυσικά σημεία πώλησης και άλλα eshop σε αντίθεση με τις ακόλουθες ειδικές εκδόσεις, οι οποίες θα διατίθενται αποκλειστικά από το ψηφιακό κατάστημα της Red Art Games.

Η Deluxe Edition, η φθηνότερη από τις δύο σπέσιαλ εκδόσεις, προ-πωλείται στην ίδια τιμή με τη standard, αλλά περιέχει επιπλέον ένα artbook 30 σελίδων και ένα σταντ με βασικούς χαρακτήρες του Elrentaros Wanderings. Μόνο 500 κομμάτια βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής.

Η Collector’s Edition από την άλλη μεριά θα διατεθεί σε 1000 κομμάτια και η τιμή της ανέρχεται στα 69,99 ευρώ. Πέρα από τα αντικείμενα, που προαναφέρθηκαν στη standard edition, θα αποκτήσετε ακόμη τρεις κονκάρδες και μία αφίσα διπλής όψης. Αντικαταστήστε επίσης τη χαρτονένια θήκη με steelcase.

elrentaros wanderings physical editions

Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει. Η Red Art Games είναι γαλλική εταιρεία, επομένως δε θα έχετε ιστορίες με τελωνείο και δε θα επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής, εφόσον κατοικείτε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τέλος, αν προτιμήσετε, να αποκτήσετε το Elrentaros Wanderings σε ψηφιακή μορφή από το Steam ή το eShop του Nintendo Switch, θα βγάλετε 39,99 ευρώ από την τσέπη.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.