Η κυριακάτικη στήλη του My Joy Gaming παρουσιάζει με λίγα λόγια, αλλά πολλές πληροφορίες, επιλεγμένες ειδήσεις από την εβδομάδα, που μας αποχαιρετά. Μάθετε λοιπόν γρήγορα για επικείμενες κυκλοφορίες με ημερομηνίες, τιμές και άφθονα τρέιλερ. Παίξτε και θαυμάστε το The Talos Principle και στο Xbox One. Και σε 4Κ! Το δάσος και οι κίνδυνοί του θα σάς περιμένουν και στο PlayStation 4. Έχουμε και δύο ειδήσεις με άρωμα PAX West 2018.

Από το 2014, όταν και πρωτοκυκλοφόρησε, το The Talos Principle έχει βγει για PC και Mac, PlayStation 4 και συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android και iOS. Το θαυμάσιο από πολλές απόψεις single-player First-person Puzzle game της Croteam άργησε μεν, αλλά διατίθεται δε από τις 31 Αυγούστου του 2018 και για το Xbox One. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι πλήρης, καθώς περιλαμβάνει το expansion Road to Gehenna και υποστηρίζει ανάλυση 4Κ, ό,τι πρέπει δηλαδή για το Xbox One X.

Το The Talos Principle κυκλοφορεί από την Devolver Digital και θα το βρείτε σε ψηφιακή μορφή για την κονσόλα της Microsoft στην τιμή των 49,99 ευρώ, αλλά έχετε την ευκαιρία να το αγοράσετε αντί 39,99 ευρώ για περιορισμένο χρονικό διάστημα.Με αφορμή την PAX West 2018, πολλές εταιρείες σπεύδουν να παρουσιάσουν καινούρια παιχνίδια ή προβαίνουν σε σημαντικές ανακοινώσεις για videogames, που έχουν βγει ήδη στην αγορά. Η Endnight Games έκανε το δεύτερο, καθώς αποκάλυψε ότι το The Forest, το οποίο κυκλοφορεί κανονικά από τις 30 Απριλίου του 2018 για τα Windows, ύστερα από μία μακρά περίοδο στο Early Access του Steam, θα διατεθεί σε ψηφιακή μορφή για το PlayStation 4 στις 6 Νοεμβρίου. Το open world Survival game θα προσφέρει single-player και co-op -για έως και τέσσερις παίκτες- modes.

Το τρέιλερ, που ακολουθεί, προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του PlayStation Experience 2017 και επικεντρώνεται στο co-op κομμάτι του The Forest.Οι κάτοχοι PC έχουν την ευκαιρία να το αποκτήσουν από τις 30 Ιουλίου, όσοι όμως προτιμούν να ασχοληθούν μαζί του στις κονσόλες θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη του 2019. Ο λόγος γίνεται για το La-Mulana 2, το οποίο θα βγει σε ψηφιακή πάντα μορφή για Nintendo Switch, PlayStation 4 και το Xbox One. Το Platform-Adventure του Ιαπωνικού στούντιο Nigoro έγινε πραγματικότητα ύστερα από μία επιτυχημένη καμπάνια στο Kickstarter και είναι το sequel του La-Mulana, το οποίο έχει κυκλοφορήσει για PC, Nintendo Wii και ως La-Mulana EX για το PS Vita.Το Bastion, το ιδιαίτερα επιτυχημένο παιχνίδι-ντεμπούτο της Supergiant Games, και το Transistor, η δεύτερη κατά χρονική σειρά δημιουργία της Αμερικανικής εταιρείας, θα μεταφερθούν για πρώτη φορά σε μηχάνημα της Nintendo και αυτό δεν είναι άλλο από το Switch!

Η διάθεση του Bastion πλησιάζει, καθώς το single-player Action-RPG θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου του 2018, θα κοστίζει 12,49 ευρώ και έχει πάρει ήδη τη θέση του στο eShop της κονσόλας. Για το Transistor, το επίσης single-player Action-RPG με στοιχεία Turn-Based Strategy, θα κάνουμε υπομονή έως την 1η Νοεμβρίου και δίνεται προς το παρόν τιμή σε δολάρια ($19,99). Τέλος και όσον αφορά το Pyre, το πιο πρόσφατο videogame της Supergiant, αναφέρεται ότι η μεταφορά του στο Nintendo Switch δε βρίσκεται στα άμεσα σχέδια.

Bastion and Transistor on Nintendo Switch

Advertisements