Η κυριακάτικη στήλη του My Joy Gaming παρουσιάζει με λίγα λόγια, αλλά πολλές πληροφορίες, επιλεγμένες ειδήσεις από την εβδομάδα, που μας αποχαιρετά. Ενημερωθείτε λοιπόν γρήγορα για επικείμενες κυκλοφορίες με ημερομηνίες, τιμές και άφθονα τρέιλερ. Η Gamescom 2018 και το πρόσφατο Indie Highlights της Nintendo είχαν την τιμητική τους τις προηγούμενες ημέρες και έτσι τα νέα μας προέρχονται από αυτά τα δύο γεγονότα.

Το Indie Highlights, το πρόσφατο βίντεο παρουσίασης επερχόμενων indie παιχνιδιών στο Nintendo Switch, επέλεξε η DotEmu για να ανακοινώσει την ανάπτυξη του Windjammers 2 και την κυκλοφορία του στην κονσόλα της ninty στις αρχές του 2019. Πρόκειται για το sequel του videogame, που πρωτοεμφανίστηκε το 1994 στα arcades. Το Windjammers 2 θα προσφέρει single player, online και local multiplayer modes, νεοεμφανιζόμενους χαρακτήρες, νέα στάδια και καινούριες ειδικές κινήσεις. Η γαλλική εταιρεία κάνει επίσης λόγο για σχεδιασμένα στο χέρι 2D γραφικά. Πέρα από αυτές τις λιγοστές πληροφορίες, έχουμε και ένα τρέιλερ, το οποίο δε μας δείχνει όμως gameplay. Το Windjammers 2 θα το έχουμε οπωσδήποτε και για PC, ενώ η DotEmu δε σκοπεύει να αφήσει στην απέξω και τις υπόλοιπες κονσόλες.

Οι κάτοχοι Nintendo Switch έχουν επίσης να περιμένουν στις 23 Οκτωβρίου του 2018 και τη διάθεση του πρώτου Windjammers. Το παιχνίδι θα πωλείται στην τιμή των 14,99 ευρώ από το eShop της κονσόλας. Το Windjammers θα το βρείτε επίσης για το PlayStation 4 και το PS Vita.Η Blue Mammoth Games ανακοίνωσε τον περασμένο Μάιο, ότι ανήκει πλέον στην Ubisoft. Το γεγονός αυτό δίνει νέα δυναμική στη μικρή αμερικανική εταιρεία και το Brawlhalla, το free to play 2D Platform Fighter, που ανέπτυξε και κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο του 2017 για PC και το PlayStation 4. Το παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσε να παραλληλιστεί με το Super Smash Bros., πρόκειται να διατεθεί στις 6 Νοεμβρίου του 2018 για το Nintendo Switch και το Xbox One, παραμένοντας free to play.Μετά από PC (Windows, Linux), Mac, PlayStation 4 και Xbox One, το Lifeless Planet έρχεται και στο Nintendo Switch. Το Sci-fi Puzzle-Platformer, που είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς του David Board, θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις 6 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει 14,99 ευρώ.

Ο David Board και η εταιρεία του, η Stage 2 Studios, εργάζονται εντωμεταξύ πάνω στο sequel του παιχνιδιού, το Lifeless Moon, που ύστερα από μία επιτυχημένη καμπάνια στο Kickstarter, θα διατεθεί για PC, Mac και Xbox One μέσα στο 2018, θα υποστηρίζει τη χρήση VR συσκευών, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε και σε άλλες πλατφόρμες.Ζηλεύετε τους κατόχους Nintendo Switch, επειδή μπορούν να αποκτήσουν το remake του κλασικού Flashback; Θα θέλατε να έχετε κι εσείς στη συλλογή σας τη φυσική Collector’s Edition του Flashback 25th Anniversary, αλλά διαθέτετε PlayStation 4 ή Xbox One; Δεν υπάρχει πια λόγος να νιώθετε ζήλεια ή να μείνετε με το απωθημένο, καθώς η Microïds φροντίζει και για εσάς! Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και φυσική μορφή και για τις δύο κονσόλες στις 25 Οκτωβρίου, ενώ φυσικές συλλεκτικές με το αντίστοιχο περιεχόμενο με εκείνη για το Switch θα βγουν αποκλειστικά στην ευρωπαϊκή αγορά.

Advertisements