Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα παιχνίδια με τη σφραγίδα της 11 bit studios ως developer, publisher ή και τα δύο, θα μεταφερθούν τους προσεχείς μήνες στο Nintendo Switch. Η Πολωνική εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο του gaming από το 2010 και έκανε το ντεμπούτο της τον Απρίλιο του 2011 με το Anomaly: Warzone Earth, το πρώτο μέλος της Real-time Strategy/ Tower Defense σειράς Anomaly, αλλά οι περισσότεροι από εμάς τη γνωρίσαμε μάλλον καλύτερα με το παιχνίδι, που προηγείται στην ακόλουθη λίστα.

Το πρώτο videogame είναι το This War of Mine, το οποίο πιθανολογώ ότι πέρασε από το μυαλό σας, μόλις διαβάσατε το όνομα της εταιρείας. Όπως μαρτυρούν το τρέιλερ, το οποίο είδαμε στο Indie Highlights, το βίντεο από την Gamescom 2018 στο τέλος της παρούσας είδησης, αλλά και η καταχώρηση στην ιστοσελίδα της Crunching Koalas, η οποία έχει αναλάβει τη μεταφορά του game στην κονσόλα της Nintendo, η έκδοση με τον τίτλο This War of Mine: Complete Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, καθώς και το DLC The Little Ones. Υποθέτω και όλα τα άλλα DLCs, που έχουν διατεθεί για το This War of Mine.

Η Crunching Koalas φροντίζει και για τη μεταφορά του Beat Cop στο Nintendo Switch. Το Adventure ανέπτυξε η Pixel Crow και κυκλοφορεί από τον Μάρτιο του 2017 για PC και Mac, ενώ το αναμένουμε επίσης για το PlayStation 4 και το Xbox One στα τέλη του 2018. Το ίδιο ισχύει και για την υβριδική κονσόλα της ninty. Το Beat Cop προσφέρει διαφορετικά φινάλε, διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και μας δίνει τον ρόλο ενός αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται για φόνο και προσπαθεί να καθαρίσει το όνομά του.

Το τρίτο μέλος της παρέας είναι το Moonlighter, μία φρέσκια κυκλοφορία στα Windows, Linux, Mac, PlayStation 4 και το Xbox One. Πρόκειται για ένα single player Action-RPG, που ανέπτυξε η ισπανική Digital Sun Games και θέλει από εμάς να διαχειριστούμε το ολόδικό μας μαγαζί, πουλώντας αντικείμενα, τα οποία θα κάνουμε δικά μας κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων μας και να αντιμετωπίσουμε με το σπαθί μας ποικίλους εχθρούς, που επιδιώκουν να βλάψουν τη δουλειά μας και όχι μόνο. Το Moonlighter θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch το φθινόπωρο του 2018.

Τέλος, έχουμε το Children of Morta, ένα Hack and Slash game με roguelike στοιχεία και single player, online και local multiplayer modes. Το παιχνίδι, που αναπτύσσει η Dead Mage, έρχεται το φθινόπωρο του 2018 για PC, ενώ θα πρέπει να το περιμένουμε στις αρχές του 2019 για το Nintendo Switch.

Advertisements