Μνημόνια τέλος… Διακοπές τέλος για πολλούς από τους αδειούχους του Αυγούστου… Πλησιάζει και το τέλος για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις σε έναν μεγάλο αριθμό παιχνιδιών για το PlayStation 4, το PlayStation 3 και το PS Vita. Ας μην ξεχνάμε και το PlayStation VR, τη συσκευή εικονικής πραγματικότητας της Sony η οποία έχει πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια κομμάτια έως σήμερα σύμφωνα με τα στοιχεία, που έδωσε πρόσφατα η εταιρεία.

Η ζέστη είναι αισθητή αυτές τις ημέρες, αλλά η βουτιά στις πολλές σελίδες του PlayStation Store, που έχουν αφιερωθεί στις Summer Sale 2018, αποκαλύπτει δροσερές τιμές σε AAA παιχνίδια και όχι μόνο. Δε θα ασχοληθούμε εδώ με Assassin’s Creed, God of War, Far Cry, Call of Duty και άλλους τίτλους, που βρίσκονται σχεδόν πάντα στη βιτρίνα, αλλά με εκείνα τα… άλλα games, τα οποία κάνουν λιγότερο θόρυβο και θα έχετε την ευκαιρία να τα αγοράσετε σε συμφέρουσες τιμές έως τις 23 Αυγούστου.

Το My Joy Gaming προτείνει λοιπόν:


Severed (PS Vita)


Αν δεν είχατε την ευτυχία να τσιμπήσετε το Action-Adventure της DrinkBox Studios, όταν η Sony το προσέφερε στους συνδρομητές του PS Plus και το λιγουρεύεστε, τότε ίσως ήρθε η ώρα να το αποκτήσετε. Αξίζει και με το παραπάνω τα 5 ευρουλάκια! Το Severed αξιοποιεί άριστα την οθόνη αφής του PS Vita για τις μάχες και είναι ξεχωριστά όμορφο χάρη στην παλέτα χρωμάτων, η οποία θα σας φανεί οικεία από το Guacamelee!, τη δημιουργία που μας έκανε γνωστή την DrinkBox Studios.


Resogun (PS3, PS4 και PS Vita)  


Έχουμε μία cross-buy αγορά εδώ, παρακαλώ! Και τι αγορά… Μιλάμε για ένα από τα παιχνίδια, που κυκλοφόρησαν στο λανσάρισμα του PlayStation 4, κοντεύει δηλαδή να γιορτάσει τα πέμπτα γενέθλιά του μαζί με την κονσόλα. Το Side-scrolling shoot ’em up της Housemarque δεν έμεινε μόνο στο νεότερο μηχάνημα της Sony, αλλά μεταφέρθηκε στο PlayStation 3 και το PS Vita με ορισμένες αναγκαίες παραλείψεις. Το Resogun είναι έτσι κι αλλιώς απολαυστικό και ταιριάζει πολύ και στο φορητό.


Raiden IV: OverKill (PS3) 


Ακολουθεί ένα ακόμη Shoot ’em up -vertical scrolling αυτή τη φορά- που αποτελεί μέλος μίας σειράς, που βαστάει γερά από το 1990 και έχει κάνει την εμφάνισή της σε πολλές και διάφορες πλατφόρμες. Το Raiden IV: OverKill, με τα single player και co-op modes του για δύο παίκτες, κυκλοφόρησε το 2014 για το PlayStation 3, μόνο σε ψηφιακή μορφή.


The Deadly Tower of Monsters (PS4) 


Αν αγαπάτε τα top-down Shooters και τις B-Movies, τότε αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς! Η διασκέδαση είναι δεδομένη, όχι μόνο επειδή το gameplay του θα σας κάνει να περάσετε καλά, αλλά γιατί θα γελάσετε με την ψυχή σας με τις ατάκες των χαρακτήρων και τις απίθανες καταστάσεις του. Το The Deadly Tower of Monsters προσφέρθηκε στους συνδρομητές του PS Plus τον Νοέμβριο του 2016. Αν βρίσκεται ήδη στη Library σας, σταματήστε να το αγνοείτε και δε θα χάσετε.

Advertisements