Πέρασαν περίπου δύο μήνες από την πρώτη μου δημοσίευση για το Cemetery Management Sim, που αναπτύσσει η Lazy Bear Games με την υποστήριξη της tinyBuild. Ήρθε λοιπόν πάλι η ώρα να ασχοληθούμε με το Graveyard Keeper, το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε με το αζημίωτο λίγο πριν από την κανονική κυκλοφορία του.

Η tinyBuild συνηθίζει εδώ και αρκετό καιρό να προωθεί videogames προσφέροντας Alpha εκδόσεις στους gamers. Είχαμε παλιότερα δωρεάν πρόσβαση σε αυτές, αλλά τα πράγματα άλλαξαν τώρα τελευταία, καθώς η εταιρεία δίνει πλέον σε εκείνους, που θα προαγοράσουν, αυτό το δικαίωμα.

Το ίδιο συμβαίνει και με το Graveyard Keeper, αλλά με προϋποθέσεις, καθώς υπάρχουν τρεις επιλογές με διαφορετική τιμή και διαφορετικά προνόμια. Ό,τι διαβάσετε στη συνέχεια, αφορά μόνο την έκδοση για PC:

Πρώτα απ’ όλα, θα προαγοράσετε το παιχνίδι πληρώνοντας 19.99 δολάρια. Αυτή η περίπτωση δε σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την Alpha. Θα είστε απλώς ανάμεσα στους πρώτους ανθρώπους που θα παίξουν το Graveyard Keeper, όταν με το καλό κυκλοφορήσει.

Η δεύτερη επιλογή θα σας στοιχίσει κάτι παραπάνω, αλλά θα σας εξασφαλίσει άμεση πρόσβαση και στην Alpha. Ονομάζεται Alpha Pack και κοστίζει 24.99 δολάρια.

Υπάρχει τέλος το Deluxe Pack στην τιμή των 29.99 δολαρίων. Με αυτά τα χρήματα θα αγοράσετε το Graveyard Keeper, το soundtrack και ένα artbook σε ψηφιακή μορφή που θα λάβετε όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι και βεβαιώς-βεβαιώς πρόσβαση στην Alpha.

Αυτό που έμεινε να γράψω είναι, ότι η πλήρης έκδοση του Graveyard Keeper θα διατεθεί σε ψηφιακή μορφή για PC και Xbox One στις 15 Αυγούστου. Ας δούμε και το πιο πρόσφατο τρέιλερ του παιχνιδιού… E3 2018 βλέπετε!

Advertisements