Τηλεγραφικά – 10 Ιουνίου 2018

Η κυριακάτικη στήλη του My Joy Gaming παρουσιάζει με λίγα λόγια, αλλά πολλές πληροφορίες, επιλεγμένες ειδήσεις από τη βδομάδα, που μας αποχαιρετά. Ενημερωθείτε λοιπόν γρήγορα για επικείμενες κυκλοφορίες με ημερομηνίες, τιμές και άφθονα τρέιλερ. Ένα νέο τρέιλερ δειγματίζει τις τοποθεσίες στον άγνωστο κόσμο του Indivisible, ενώ ένας… άλλος, όχι και τόσο νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά μας στο Switch. Έχουμε και μία αναβολή στην κυκλοφορία της συλλεκτικής έκδοσης του Owlboy!

Η DotEmu, η γαλλική εταιρεία που έχει μεταφέρει πολλά κλασικά videogames στις πρόσφατες πλατφόρμες, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Another World στο Switch. Το Action-Adventure το οποίο βγήκε για πρώτη φορά πριν από 27 χρόνια για την Amiga και το Atari ST, έχει διατεθεί τα τελευταία χρόνια σε νέα έκδοση για όλες τις κονσόλες έβδομης (του ξέφυγε το Xbox 360) και όγδοης γενιάς, το Nintendo 3DS, το PS Vita, PC, Mac και τα κινητά.

Πλησιάζει λοιπόν και η σειρά της νεότερης κονσόλας της Nintendo να το υποδεχθεί… Η ψηφιακή έκδοση, που θα έχουμε για το Switch στις 25 Ιουνίου του 2018, βασίζεται πάνω στο Another World 20th Anniversary, που αναπτύχθηκε από την DotEmu σε συνεργασία με τον Eric Chahi, για τις συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android και iOS, αλλά και για PC. Το 20th Anniversary λείπει βέβαια από τον τίτλο, καθώς το παιχνίδι κοντεύει πια να γιορτάσει τα τριακοστά γενέθλιά του!Η κυκλοφορία της Owlboy: Limited Edition για το PlayStation 4 και το Nintendo Switch μετατίθεται για τις 31 Αυγούστου του 2018, όπως μας πληροφορεί η SOEDESCO με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την επίσημη ιστοσελίδα της.

Owlboy Limited Edition for PS4 and Nintendo Switch

Η εντυπωσιακή φυσική έκδοση του παιχνιδιού, που ανέπτυξε η D-Pad Studio, αναμενόταν αρχικά στις 13 Ιουλίου. Η publisher προχωράει σε αυτή την αναβολή, καθώς θέλει να εξασφαλίσει την έγκαιρη διανομή της συλλεκτικής στα σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο Τηλεγραφικά, 6000 αριθμημένα κομμάτια για κάθε κονσόλα θα βγουν στην αγορά.Με αφορμή την E3 2018, το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για τη βιομηχανία του gaming, developers και publishers δίνουν στη δημοσιότητα τρέιλερ και πληροφορίες για τα επερχόμενα παιχνίδια τους. Η Lab Zero Games και η 505 Games κάνουν ακριβώς το ίδιο για το Indivisible, το Action-RPG που αναπτύσσει η πρώτη και θα κυκλοφορήσει από τη δεύτερη για PC, Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One μέσα στο 2019. Το νέο τρέιλερ, που προσφέρουν οι δύο εταιρείες με αφορμή τη φετινή E3, μας ξεναγεί στον κόσμο του videogame, δειγματίζοντας μία-μία τις τοποθεσίες του.

Υπάρχει όμως και μία έκπληξη για τους backers, που στήριξαν οικονομικά το Indivisible και περιμένουν υπομονετικά την κυκλοφορία του! Όσοι βοήθησαν λοιπόν να μαζευτούν τα περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια στην καμπάνια στο Indiegogo, θα απολαύσουν ένα καινούριο playable demo του παιχνιδιού.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.