Η κυριακάτικη στήλη του My Joy Gaming παρουσιάζει με λίγα λόγια, αλλά πολλές πληροφορίες, επιλεγμένες ειδήσεις από τη βδομάδα, που μας αποχαιρετά. Ενημερωθείτε λοιπόν γρήγορα για επικείμενες κυκλοφορίες με ημερομηνίες, τιμές και άφθονα τρέιλερ. Μετά από ένα διάλειμμα εξαιτίας μιας δυσλειτουργίας στον ιστότοπο, η οποία προέκυψε με τον ερχομό του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR), η στήλη επιστρέφει στην κανονικότητα.

Ας ξεκινήσουμε με την αποτυχία του Forest of Liars στο Kickstarter… Οι developers αποφάσισαν για την ακρίβεια να διακόψουν την καμπάνια στις 30 Μαΐου, τρεις μέρες πριν από την ολοκλήρωσή της, καθώς διαφαινόταν ότι το παιχνίδι δε θα έπιανε τον στόχο των 90000 ευρώ. Η Umeshu Lovers, η εταιρεία που αναπτύσσει το Forest of Liars, δεν πρόκειται να το εγκαταλείψει προς το παρόν, μιας και η προβολή του μέσα από το Kickstarter προσέλκυσε το ενδιαφέρον επίδοξων publishers.Η κυκλοφορία του Flashback 25th Anniversary για το Switch μεταφέρεται για τις 19 Ιουνίου του 2018, όπως μας ενημερώνει η Microïds μέσα από το twitter. Σας θυμίζω, ότι το remake του κλασικού παιχνιδιού αναμενόταν μέχρι πρότινος στις 7 Ιουνίου. Η αναβολή αυτή αφορά την ψηφιακή έκδοση και τη λαχταριστή φυσική Collector’s Edition και οφείλεται σε καθυστέρηση στην παραγωγή ορισμένων περιεχομένων της συλλεκτικής έκδοσης, όπως μαθαίνουμε από το jeuxvideo.com.Το The Banner Saga 2 θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή για το Switch στις 7 Ιουνίου του 2018, ακολουθώντας το videogame που εγκαινίασε την Tactical-RPG σειρά και διατίθεται από τις 17 Μαΐου στο eShop της κονσόλας της Nintendo. Το The Banner Saga στοιχίζει 19,99 ευρώ και αναμένεται ότι η τιμή και του δεύτερου μέλους της τριλογίας θα είναι η ίδια.

Όσον αφορά τώρα το The Banner Saga 3, όπως γνωρίζουμε από τα μέσα Απριλίου, πρόκειται να κυκλοφορήσει ψηφιακά για PC, Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One στις 26 Ιουλίου. Η Versus Evil (publisher) και η Stoic Studio (developer) δε σταματούν εντωμεταξύ να δίνουν στη δημοσιότητα τρέιλερ για το επερχόμενο παιχνίδι τους. Το επόμενο βίντεο είναι το πιο πρόσφατο από αυτά:

Advertisements