Το Nintendo Switch Online εγκαινιάζεται τον Σεπτέμβριο

Nintendo Switch Online

Η Nintendo πατάει στα χνάρια των ανταγωνιστριών Microsoft και Sony και δημιουργεί τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, η οποία θα επιτρέπει στους gamers να παίζουν online και θα προσφέρει πρόσθετες παροχές, όπως αποκλειστικές προσφορές και πρόσβαση σε έναν αριθμό παιχνιδιών. Δεν υπάρχει έως εδώ κανένα νέο μιας και γνωρίζαμε τα σχέδια της ιαπωνικής εταιρείας από όταν παρουσιάστηκε το Nintendo Switch. Η ανακοίνωση όμως του χρόνου έναρξης του Nintendo Switch Online, τα προνόμια, που θα απολαμβάνουν οι συνδρομητές, καθώς και η τιμή είναι ειδήσεις και μας έρχονται σχεδόν δύο μήνες μετά από τη συμπλήρωση των πρώτων γενεθλίων της υβριδικής κονσόλας.

Η υπηρεσία Nintendo Switch Online θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2018 και θα μας δίνονται επιλογές για ατομικές και οικογενειακές συνδρομές. Στην πρώτη κατηγορία θα μπορούμε να γίνουμε μέλη για έναν μήνα πληρώνοντας 3,99 ευρώ, τρεις μήνες με 7,99 ευρώ και 12 μήνες με κόστος 19,99 ευρώ. Η οικογενειακή συνδρομή προϋποθέτει τη δημιουργία ενός Family Group, το οποίο θα αποτελείται από έως και οκτώ ατομικούς λογαριασμούς. Γι’ αυτή την περίπτωση, θα υπάρχει μόνο ετήσια συνδρομή στην τιμή των 34,99 ευρώ.

Nintendo Switch Online Pricing

Η αγορά μίας συνδρομής στο Nintendo Switch Online θα γίνεται από το Nintendo eShop και την επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo. Γίνεται λόγος και για επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε, αν θα ισχύει και για την Ελλάδα.

Ας έρθουμε τώρα στο τί «αγοράζουμε» με μία συνδρομή στην υπηρεσία της Nintendo:

  • Πρώτα απ’ όλα, θα συνεχίσουμε να παίζουμε απρόσκοπτα videogames, που έχουν online multiplayer modes, όπως το Splatoon 2 και το ARMS.
  • Θα έχουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τα saves μας σε cloud. Σημειώνεται, ότι αυτή η λειτουργία δε θα ισχύει για όλα τα παιχνίδια.
  • Θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Nintendo Switch Online στο smartphone ή το tablet μας με λειτουργικά συστήματα Android ή iOS. Η δωρεάν πρόσβαση στην εφαρμογή θα διακοπεί τον Σεπτέμβριο του 2018.
  • Θα έχουμε στη διάθεσή μας κλασικά videogames του NES, για να τα ευχαριστηθούμε μόνοι μας ή με φίλους ακόμη και online. 20 πολύ γνωστοί τίτλοι του NES θα μας περιμένουν στο ξεκίνημα της υπηρεσίας, ενώ θα προστίθενται τακτικά και άλλα παιχνίδια.
  • Τέλος, οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές, για τις οποίες δε δίνονται προς το παρόν άλλες πληροφορίες.

Ο Σεπτέμβριος είναι ακόμη μακριά και θα έχουμε οπωσδήποτε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες για το Nintendo Switch Online όσο ο χρόνος κυλάει και θα τις μαθαίνουμε κυρίως από εδώ.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.