Η κυριακάτικη στήλη του My Joy Gaming παρουσιάζει με λίγα λόγια, αλλά πολλές πληροφορίες, επιλεγμένες ειδήσεις από τη βδομάδα, που μας αποχαιρετά. Ενημερωθείτε λοιπόν γρήγορα για επικείμενες κυκλοφορίες με ημερομηνίες, τιμές και άφθονα τρέιλερ. Στο σημερινό Τηλεγραφικά χορεύουμε τσιφτετέλι και αφήνουμε ξερούς τους εχθρούς μας, στενοχωριόμαστε με την κακή κατάληξη μιας φιλόδοξης ιδέας και γλυκοκοιτάμε μία ειδική έκδοση.

Η WayForward ανακοίνωσε ότι το Shantae: Half-Genie Hero – Ultimate Edition, η έκδοση του Platformer, η οποία περιλαμβάνει βεβαίως το βασικό παιχνίδι και όλα τα DLCs, που έχουν διατεθεί έως τώρα γι’ αυτό, θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή για PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One στις 8 Μαΐου. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει για τις κονσόλες της Microsoft και της Nintendo με έκπτωση 10% επί της αρχικής τιμής. Το ίδιο ποσοστό θα ισχύσει για μερικές μέρες στο Steam και το PlayStation Store, όταν αρχίσει η διάθεση του videogame.Ήρθε η ώρα να ξανασυναντήσουμε το Earth Atlantis στη στήλη, για να συμπληρωθεί η είδηση, που δημοσιεύτηκε στο Τηλεγραφικά στις 25 Μαρτίου 2018.Το side-scrolling Shoot ’em up, που ανέπτυξε η Pixel Perfex και κυκλοφορεί από τις 5 Οκτωβρίου του 2017 για το Nintendo Switch, θα διατεθεί για το PlayStation 4 και το Xbox One την 1η Ιουνίου. Αυτό που μας λείπει τώρα είναι η τιμή του!Άσχημα τα νέα για τον Francisco Téllez de Meneses και το Afraid Project με τις φιλανθρωπικές ευαισθησίες! Η καμπάνια στο Kickstarter έληξε στις 4 Μαΐου, αλλά το ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε τελικά χάρη στους 320 backers, απέχει πολύ από τα 70000 δολάρια, που ήταν ο στόχος. Ο developer δεν αποκλείει να επανέλθει στο μέλλον με μία νέα καμπάνια για το Simulation/ Strategy videogame του, αφού όμως πρώτα ανακαλύψει τις αιτίες, που οδήγησαν σε αυτή την αποτυχία.Γνωρίζαμε έως τώρα για τις απλές retail εκδόσεις του Owlboy για το Nintendo Switch και το PlayStation 4, οι οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 29 Μαΐου. Η SOEDESCO, η publisher του Platform-Adventure που ανέπτυξε η D-Pad Studio, ετοιμάζεται να ρίξει στις 13 Ιουλίου στην αγορά και ειδικές εκδόσεις, οι οποίες θα διατεθούν σε 6000 αριθμημένα αντίτυπα για καθεμία από τις δύο κονσόλες.

Η Owlboy: Limited Edition θα περιέχει το παιχνίδι σε φυσική μορφή, CD με το soundtrack του, ένα σημειωματάριο, έγχρωμο manual, δύο καρφίτσες (η μία με το λογότυπο του Owlboy και η δεύτερη με τον Otus), δύο μεταλλικά νομίσματα, ένα κουτί για να φυλάξετε τα τέσσερα παραπάνω αντικείμενα και μία καρτέλα με αυτοκόλλητα. Η συλλεκτική αυτή έκδοση θα κοστίζει 69,99 ευρώ.

Owlboy Limited Edition